DIANA MUNTEANU

DIANA MUNTEANU

DIANA MUNTEANU – prezentatoare TV, maestru de ceremonii

Diana Munteanu – una dintre cele mai frumoase actrițe, modele și prezentatoare TV. A devenit faimoasă în lumea mondenă abia după ce s-a căsătorit cu fotbalistul Claudiu Niculescu.

Diana Munteanu, a activat la postul de televiziune muzical MTV, în calitate de VJ, timp de 8 ani.

Pe lângă cariera de prezentatoare, Diana continua să-și formeze și cariera în actorie. În anul 2005, vedeta a jucat în filmul “Azucena”, alături de Nicoleta Luciu, apoi în faimoasa peliculă “Return of the Living Dead: Necropolis”, dar și în “Un caz de dispariție”.

În 2010, actrița a decis să-și încerce puterile în calitate de regizor și scenarist al filmului “Câteva lucruri despre Ana”.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Diana Munteanu, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE