ANDREEA MARIN

ANDREEA MARIN

ANDREEA MARIN – prezentatoare TV, maestru de ceremonii

Andreea Marin este o persoana de succes in televiziune, prezentatoare si moderatoare a emisiunii “Surprize, surprize” pentru 8 sezoane, jurat în diverse emisiuni.

A fost câștigătoarea trofeului „Cea mai iubită vedetă feminină de televiziune”, în ediția din 2002 a spectacolului „Cei mai iubiți”.

A fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: “Eurovision”, “Mamaia”, “Cerbul de Aur”, “Gala Națională a Sportului”.

Andreea Marin este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii” și coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență in data de 1 decembrie 2001.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Andreea Marin, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE