Despre Noi

DESPRE NOI

Singura modalitate prin care poti face lucruri extraordinare este sa iubesti ceea ce faci.

– Steve Jobs –

Divertismentul este pasiunea noastră. E motorul care ne ține treji de la primele ore ale dimineții până la primele ore ale celeilalte dimineți. Ne place ceea ce facem, ne implicam la organizarea unui  eveniment ca și cum noi am fi spectatorii din primul rând.

Ne-am asumat o misiune: ca fiecare experiență să iasă din cutia banalului.

Evenimente private, corporate, nunți, concerte live, festivaluri, muzică, dans, magie.

Ce ne face diferiți? O echipa cu ani de experiență în divertisment, impresariat și booking. Ropote de aplauze, reflectoare aprinse, artiști care fac din scenă o arena a eroilor, nenumarate  petreceri care au devenit amintiri de neuitat pentru clientii nostri.

Toată această poveste frumoasă poartă un nume nou, Epika. Sub umbrela acestui brand se naște și se pregătește toată magia necesară pentru ca show-urile noastre să fie epice.

Ne mândrim cu etatea în domeniul entertainmentului, facem lucrurile ca la carte, dar ne place la nebunie să ne reinventăm și să reîntinerim peisajul industriei. Vrem să te surprindem cu diversitatea momentelor artistice care fac din petrecerea ta o sărbătoare. Respectăm rigoarea lucrului făcut cu seriozitate și ne incumetam  să experimentăm de dragul creativității.

Noi creăm povestea care celebrează evenimentele minunate din viața ta.

Până unde poate merge imaginația?  Hai să aflăm împreună! Toate resursele și instrumentele sunt in posesia noastră, dorința e la tine.