ALEXANDRU MUNTEANU

ALEXANDRU MUNTEANU

ALEXANDRU MUNTEANU – maestru de ceremonii

Alexandru Munteanu – Maestru de Ceremonii / prezentator eveniment, entertainer, DJ

Prezentator radio şi DJ, Alexandru Munteanu detine mari abilităţi in comunicare si relationare. I se potriveste perfect rolul de entertainer sau MC la orice gen de eveniment.
Ca Maestru de Ceremonii sau prezentator a evoluat pe numeroase scene din ţară. A prezentat artişti consacraţi precum: DJ Sava & Raluka, Adela Popescu, Antonia, Matteo, Lora, Anda Adam, Mandinga, Gelu Voicu, Andreea Bălan, Pepe, Fuego, Ionuţ Dolănescu, Wilmark.
Ii face mare placere sa fie gazdă la “Balurile de boboci“.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Alexandru Munteanu, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE