WILMARK

WILMARK

WILMARK –  Entertainer – Prezentator Eveniment – Maestru Ceremonii

Wilmark s-a nascut in Bogota, Columbia, iar in Romania a venit pentru a urma studiile Universitatii de Petrol si Gaze, Ploiesti.

Dorul de tara l-a facut sa-si doreasca sa aduca pe meleagurile noastre o farama din ritmurile si pasiunea dansurilor latino-americane.

Avand ca pregatire scoala de dans in Columbia, incepe sa sustina cursuri de dans ca instructor si isi formeaza propria trupa de dansatori.

Experienta profesionala a lui Wilmark in Romania inseamna mai mult decat scoala de dansuri latino-americane “Wilmark Dance Academy”.  El a invatat sa fie un entertainer cu adevarat original, versatil, fiind cu atat mai savuros, vorbind o limba romana „exotica”.

In afara scolii de dans, prima lui mare dragoste a fost radio-ul. In 1997 era prezentatorul emisiunii „Tropical Party” de la Radio 21.

In 1998 era prezentatorul emisiunii „Paradis Latino” de la ProTV apoi prezentand matinalul “Rondul de dimineata”. Participa la emisiunea „Latino Party” de la PRO FM, iar la emisiunea „Vara ispitelor” de la postul ProTV este prezentator si coregraf.

In 2003 a devenit managerul orchestrei de salsa Mandinga.

Wilmark este membru al juriului in emisiunea concurs “Dansez pentru Tine” de la ProTV  timp de 13 sezoane.

Câştigă simpatia publicului si în calitate de maestru de ceremonii prin energia debordanta si glumele bine alese. Este invitat sa prezinte unele dintre cele mai importante evenimente din Romania, private sau deschise publicului larg.

Prezentare eveniment in limba: romana, spaniola, engleza.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, dansatori, balerini, trupa de dans, entertainer pentru:

 • musical
 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Wilmark, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, animatie cu publicul, entertainment cu publicul, latino party.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE