TAVI CLONDA BAND

TAVI CLONDA BAND – TRUPA COVER

Solicită ofertă

TAVI CLONDA BAND

Trupa Cover Evenimente

Cine e Tavi Clonda? Este un artist talentat și pasionat care își aduce contribuția la fericirea oamenilor prin interpretarea unor hituri muzicale cunoscute. Tavi Clonda Band se remarcă prin energia lor debordantă și abilitatea de a aduce bucurie publicului prin interpretarea melodiilor preferate.
Tavi Clonda, liderul trupei, este un entertainer original și carismatic, cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică. Prin show-urile lor pline de viață se asigură că fiecare moment este unul memorabil pentru cei care le ascultă.
Tavi Clonda Band prin intermediul muzicii reușește să creeze o atmosferă deosebită și să transmită emoție și bucurie în rândul spectatorilor.
Pentru a vă bucura de interpretările lor remarcabile și a le aduce pe scena evenimentului dumneavoastră, vă invităm să luați legătura cu impresarul Tavi Clonda pentru a obține mai multe informații despre onorariul artistului. Cu siguranță, colaborarea cu Tavi Clonda Band va transforma evenimentul dumneavoastră într-unul de neuitat.

Un concert cu Tavi Clonda este o experiență extraordinară, în care publicul se bucură de o conexiune unică cu acest showman talentat. Prin carisma sa și energia debordantă, Tavi Clonda creează o atmosferă vibrantă în care fiecare spectator se simte parte a evenimentului.
Un moment special al concertului îl reprezintă interpretarea coverurilor internaționale celebre. Cu fiecare notă cântată, Tavi Clonda reușește să aducă în unison toți invitații, care fredonează cu entuziasm melodiile preferate.
Tavi Clonda a lansat recent proiectul Balkanik Latino, aducând o nouă dimensiune în spectacolele sale. Această inovație muzicală combină ritmurile vibrante ale muzicii balcanice cu pasiunea latino-americană, oferind un amestec fascinant de sunete și influențe culturale. Este o adiție plină de prospețime și originalitate în repertoriul trupei.
Experiența pe care Tavi Clonda Band o pregătește pentru nunți si evenimente corporate  este una cu totul specială. Trupa este dedicată să facă din fiecare  eveniment unul memorabil, în care muzica și divertismentul se împletesc într-un mod unic.

TRUPA NUNTA

Durată  program:

1 program de 40min
2 programe x 40min
3 programe x 40min

Formula scenică 

Formula de bază este de 5 performeri pe scenă.
Formula pentru evenimente speciale este de 9 performeri pe scenă, include trupa și dansatorii.
Orice varianta include backline.

TAVI CLONDA BAND are disponibilitate pentru evenimente precum:

  • nunți
  • petreceri private
  • baluri
  • petreceri corporate
  • evenimente speciale
  • zilele orașelor
  • prezentări /lansări
  • festivaluri
  • târguri și expoziții

Alege Tavi Clonda Band pentru evenimentul tău!

Contactează-ne pentru a afla prețul perceput de artist!

Galerie foto Tavi Clonda Band – Impresar trupa 

Galerie video TAVI CLONDA BAND – Impresar Trupa Cover

Testimoniale

10000+ clienti fericiti

Contactează impresar Tavi Clonda BAnd la telefon

Vei afla onorariul artistului, personalizat pentru evenimentului tău.

Agenția Epika – impresar Tavi Clonda Band

Epika Booking Artist prestează serviciile: agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzică live, entertainment show, spectacol , concerte, petreceri private, sonorizare.

Oferim și servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formație (band) muzică live sau entertainer.

Pentru trupa Tavi Clonda Band, în funcție de eveniment și de disponibilitatea acestuia, oferim prețul corect (onorariu/ tarif  artist). Nu percepem comision pentru intermedierea artistului.

Artisti pentru evenimente

 

Rezerva Trupa Tavi Clonda Band!

Contactează impresar Trupa Tavi Clonda Band pentru a stabili detalii privind participarea artistului în cadrul evenimentului tău.

Consultanța o oferim gratuit!