STEFAN BANICA JR.

STEFAN BANICA JR.

STEFAN BANICA jr – cantaret muzica pop rock dance rock’n roll

Stefan Banica jr este un artist desavarsit cu o carieră de peste 30 de ani, unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din Romania.

A susținut mii de concerte stabilind adevărate recorduri. Prin concertele sale de Crăciun, susținute anual la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, a realizat o adevărată tradiție de peste 15 ani.

Stefan Banica jr a lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

Stefan Banica jr este decorat cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler si este cunoscut pentru aparitiile din filmul “Liceenii”, in serialul “Baieti Buni” dar si pentru faptul ca a gazduit timp de sapte ani emisiunea “Dansez pentru tine” difuzata la Pro TV. 

De asemenea a fost jurat timp de patru ani la emisiunea “X Factor” de la postul Antena 1.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • concert live
 • festival muzica
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Stefan Banica jr, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

 

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE