OVIDIU LIPAN TANDARICA

OVIDIU LIPAN TANDARICA

Ovidiu Lipan Tandarica – instrumentist baterie

Ovidiu Lipan Tandarica este cel mai mare baterist roman si unul dintre cei mai reprezentativi artisti români.

Compozitor, orchestrator si instrumentist, fost component al celebrei formatii Pheonix, are la activ numeroase piese si albume cunoscute publicului. 

Cariera a inceput-o alaturi de formatia “Rosu si Negru” iar single-urile “Rosu si Negru” si “Leopardul “ au tinut capul de afis al muzicii anilor ’70.

In anul 1975 Ovidiu Lipan Tandarica s-a alaturat formatiei Pheonix si a contribuit la albumele “Cantafabule”, “Transylvania”, “Timisoara”, “Aniversare35” si “Baba Novak”.

In anul 2005 cariera sa a cunoscut o noua etapa dupa a lansat alaturi de Gheorghe Zamfir si Stelu Enache albumul “Iskender” ce contine piese cu accente traditionale gipsy, macedonesti, slave si celtice.

Albumul a fost precedat insa de altele precum “Visul Tobosarului”, “Aniversare”, “Getica” si “La Passion”. Tandarica a colaborat si la proiecte alaturi de Fanfara Zece Prajini, Bosquito, Grigore Lese si Dumitru Farcas.

Este ambasador al Turismului Romanesc, a primit premiul de Excelenta pentru intreaga activitate din partea Ministerului Culturii si detine Ordinul “Meritul Cultural” in grad de cavaler si a fost inaintat in grad de Ofiter. In prezent Ovidiu Lipan Tandarica este implicat in proiectul “Pasarea Rock” alaturi de Mircea Baniciu iar primul concert a avut loc la sala Sala Palatului din Bucuresti in martie 2014.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Ovidiu Lipan Tandarica., artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

 

 

 

 

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

Sunt interesat de un artist din categoria *

Artist preferat

Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

Nume *

Telefon *

Email *

X
CONTACTEAZĂ-NE