MARIUS MIHALACHE

MARIUS MIHALACHE

Marius Mihalache – instrumentist tambal

Marius Mihalache la 25 de ani a semnat coloana sonora a filmului Filantropica !  

Artistul provine din familie de muzicieni si a avut primul contact cu tambalul la varsta de 4 ani. 

La 17 ani interpreteaza la tambal, la Scala di Milano, Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert si Mozart. Marius Mihalache a mai fost prezent pe aceeasi scena cu Gloria Gaynor si Nina Simone in cadrul unor concerte. 

In anul 1998 lanseaza primul sau album, insa inainte a semnat coloana sonora pentru filmele: “Asfalt Tango”, “Filantropica”, “Garcea si oltenii”, “La Urgenta” si “Ticalosii”.

Interpret, compozitor, orchestrator, Marius Mihalache a colaborat cu artisti precum Paula Selling, Ovidiu Lipan Tandarica si a cantat in deschiderea concertului lui Chick Corea. 

Piesele sale imbina un stil complex si abordeaza mai multe stiluri muzicale la tambal precum jazz, jazz-rock, etno-jazz, romanes, muzica clasica si folclor.

Printre proiectele sale de suflet se regasesc “Back to Swing”, pe care l-a demarat in anul 2012, si prin care intentioneaza sa readuca in vizor ritmul swing-ului timpuriu si “Saftita-Balkanic”, demarat in anul 2017, dedicat folclorului romanesc.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Marius Mihalache, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

Sunt interesat de un artist din categoria *

Artist preferat

Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

Nume *

Telefon *

Email *

X
CONTACTEAZĂ-NE