LOREDANA

LOREDANA

LOREDANA

LOREDANA GROZA – cantareata muzica pop rock alternativ traditionala romaneasca

Loredana Groza este una dintre cele mai faimoase si indragite cantarete din Romania cu un palmares de invidiat.

Castigatoare a “Festivalului de muzica usoara Mamaia” inca de la prima prezenta, interpreta a debutat cu albumul “Buna seara, iubito” in anul 1988 iar melodia cu acelasi nume a avut un real succes.

Loredana are la activ si aparitii in cinematografie, cele mai celebre titluri de filme fiind “A doua cadere a Constantinopolului”, “Asfalt Tango” si “Supravietuitorul” dar si in telenovele precum “Inima de tigan” si “Daria, iubirea mea” .

Dupa colaborarea cu Bug Mafia la piesa “Lumea e a mea”, Loredana lanseaza albumele “Agurida”, “Zaraza, vanzatoarea de placeri”, “Zig Zagga Extravaganza”, “Jamparale”, “Sundance”, “Dragoste”, “Iubi Land”, “Imaginarium”.

Loredana a fost prezentatoare la MTV Romania Music Awards si a cantat in deschiderea concertului lui George Michael de la Bucuresti. De asemenea artista a participat timp de 7 sezoane, ca jurat, la emisiunea-concurs „Vocea Romaniei”, difuzata de postul de televiziune Pro TV.  Loredana participa ca jurat principal la show-ul “Canta acum cu mine”, difuzat tot la Pro TV.

Este o interpreta de muzica live impresionanta si o vocalista fascinanta. Ca muzician Loredana a experimentat, prin cariera ei de 20 de ani, cu diferite sunete variind de la pop epic, spirituale țigănești, electronică, muzică tradițională românească, rock alternative si multe altele.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Loredana, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.