0729 008 000 ioana@epika.ro

ELENA GHEORGHE

ELENA GHEORGHE

ELENA GHEORGHE – cantareata muzica pop dance

Elena Gheorghe catareata muzica pop, dance si latino este pozitionata in topul preferintelor muzicale ale romanilor.

În anul 2001, concurează la Festivalul de la Mamaia, fiind cel mai tânăr participant al acelei ediții. Ulterior a făcut parte din trupa Viva, alături de Adela Popescu.

La finele anului 2002, artista devine vocea principală a formației Mandinga alături de care lansează două  albume: ” De corazon” (2003) și ” Soarele meu”  (2005).  

“ Soarele meu” a primit Discul de Aur pentru vânzări. Piesa cu acelasi nume a fost înscrisă la desemnarea reprezentantului României la Concursul Eurovision 2005. 

În 2006  Elena Gheorghe paraseste trupa Mandinga.

Albumul sau din 2006 ” Vocea ta”  a fost un succes comercial în România, devenind una dintre cele mai de succes interprete naționale.

2008 aduce fanilor ei două materiale discografice: albumul de muzica aromana și cel de muzică latino  “ Te ador”.

În 2009  Elena Gheorghe a reprezentat România la Concursul Eurovision cu piesa ” The Balkan Girls” unde s-a clasat pe locul al 19. 

Printre piesele de succes ale artistei sunt : “ Ecou” in colaborare cu Glance, “ Pana dimineata” , “ Mamma Mia” , “ In bucati”, “ Pana la stele”.

Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • concert live
 • festival muzica
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Elena Gheorghe, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

15 + 10 =

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE