EDUARD & BIANCA

EDUARD & BIANCA

EDUARD & BIANCA

EDUARD & BIANCA – Iluzionisti

Eduard & Bianca reprezintă cel mai bun duo de iluzioniști din România în momentul de față și prezintă publicului românesc o nouă formulă care iese din tiparele clasice:
2 magicieni profesioniști care lucrează împreună pentru a crea spectacolul de magie perfect!

Eduard Malița este cel mai tânăr Campion Național al Magiei în România și totodată el este primul magician român care a participat și a câștigat numeroase premii în competițiile de peste hotare!
Bianca Onița se numără printre puținele femei magician care practică această artă cot la cot cu bărbații. Ea a reușit să distrugă mitul conform căruia numai bărbații pot fi magicieni!
Bianca reușește să aducă un plus de feminitate și eleganță tuturor numerelor de iluzionism, arătând publicului o latură sexy, fermecătoare și plină de stil a magiei!

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, magicieni, iluzionisti, mentalisti pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Eduard & Bianca / magicieni, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, magie, iluzionism, mentalism.