BOGDAN MIU

BOGDAN MIU

BOGDAN MIU – prezentator radio & MC

Bogdan Miu are peste 16 ani de experienta radio si a trecut pe la microfonul celor mai importante radiouri: Europa FM, Kiss FM si Radio Contact. Acum este in echipa Digi FM si prezinta emisiunea de dimineata in fiecare zi de luni pana vineri.

De peste 10 ani Bogdan Miu este MC (Master of Ceremony) la evenimentele celor mai importante corporatii. Talentul in comunicare si profesionalismul au fost mereu un atu si astfel a ajuns unul dintre cei mai apreciati prezentatori de evenimente din Romania.

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Bogdan Miu, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE