ANDI MOISESCU

ANDI MOISESCU

ANDI MOISESCU

Andi Moisescu  este una dintre cele mai urmărite şi îndrăgite vedete de la noi, mereu cu zâmbetul pe buze. A realizat o cariera de succes in media, este jurnalist, realizator și prezentator Radio / TV. Este pasionat de sporturile urbane si muzica, in anul 2011 a fost numit jurat la emisiunea “Romanii au Talent” si are impreuna cu fratele sau o casa de productie ce colaboreaza cu Pro TV si Apropo TV.

Andi Moisescu a absolvit Colegiul National de Informatica si Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea timp de sapte ani a practicat patinaj viteza.

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Andi Moisescu, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE