ROMICA TOCIU & CORNEL PALADE

ROMICA TOCIU & CORNEL PALADE

ROMICA TOCIU & CORNEL PALADE

Grupul format din cei doi actori, Romica Tociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României. Acestia  sunt cunoscuţi dupa spectacolele de divertisment, însă şi după  remarcabilele emisiuni  prezentate de catre ei. Romica Tociu si Cornel Palade au prezentat diverse jocuri interactive si de noroc dar si seriale de comedie televizate.

In lumea televiviziunii, Romica Tociu şi Cornel Palade, s-au remarcat prin  diverse emisiuni, cum ar fi: “Tele Euro Bingo Show” de la Antena 1, “Facem cinste” la National TV, “Meseriasii” la ProTV, “Bancher sau Somer” de la Antena 1 sau “Taxi Don Titi” de la Kanal D.

Au jucat împreună în diverse roluri si scenete, atat televizate cat si organizate in diferite locatii din tara si strainatate.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Romica Tociu & Cornel Palade, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE