RANDI

RANDI

RANDI – cantaret muzica pop dance

Randi a atins culmile celebrității cu trupa Morandi alaturi de Marius Moga, atat in Romania cat si in restul Europei, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. 

Impreuna cu Morandi a lansat 3 albume in 3 ani care le-au adus popularitate in peste 20 de tari cu hiturile “Beijo”, “Falling Asleep”, “Angels”, “Save Me” sau “Colors”. 

De asemenea, in 2011, se lanseaza ca artist solo sub numele Randi cu piesa “Anybody” si deschide casa de discuri “Famous Production”. 

In 2014 artistul a lansat primul single în limba română: “Prietena ta” alaturi de Uddi si Nadir, piesă care a devenit rapid No. 1 in majoritatea topurilor muzicale.

Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

Pe langa proiectul solo propriu, Randi este si producator pentru Shaka Muv si Mishelle.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Randi, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

Sunt interesat de un artist din categoria *

Artist preferat

Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

Nume *

Telefon *

Email *

X
CONTACTEAZĂ-NE