MONICA DAVIDESCU

MONICA DAVIDESCU

MONICA DAVIDESCU

Monica Davidescu, actrita de teatru si film, model la unele prezentari de moda si prezentatoare de evenimente. Are o ascensiune spectaculoasa in cariera chiar daca drumul nu a fost usor, azi stralucind pe scena Teatrului National Bucuresti. Unul din cele mai cunoscute filme in care  Monica Davidescu a jucat alaturi de Stefan Iordache, Dorel Visan, Horatiu Malaele, Gheorghe Dinica, Mircea Diaconu, este “Ticalosii” si a aparut in anul 2007.

Aplauzele de după spectacole au făcut-o să creadă că destinul ei e să spună cuvinte frumoase pe scenă.

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Monica Davidescu, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE