MIHAI MITOSERU

MIHAI MITOSERU

MIHAI MITOSERU

Mihai Mitoseru este un om de televiziune si actor care a aparut de-a lungul timpului, ca invitat sau in calitate de prezentator, in diverse emisiuni difuzate de televiziuni din Romania.

Prezentator al unor show-uri precum „Super Bingo Metropolis”, „Tele Eurobingo Show”, Mihai Mitoseru este si actor in spectacole de televiziune, dar si de teatru. A jucat alaturi de Vasile Muraru si Nae Lazarescu pe scena Teatrului de Revista “Constantin Tanase”.

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Mihai Mitoseru, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE