JOHANNES

JOHANNES

JOHANNES

JOHANNES – Magician Iluzionist

JOHANNES magician iluzionist, nu este David Copperfield dar este cel mai cunoscut magician român! 

Multe ore de munca se gasesc in spatele momentelor de magie create de Johannes. A descoperit aceasta pasiune la varsta de 12 ani când a vizionat prima data un show pe renumita caseta VHS. Show-ul de magie, memorabil si azi pentru el, era realizat de catre David Copperfield.

A fost mereu in cautarea unui mentor si a avut mereu iluzia ca l-a gasit. Pana la urma insa s-a materializat ca magician prin sfaturile si experienta impartasita de mai multi magicieni.

Iubeste magia indiferent din ce categorie face parte numarul. Fie magie de scena unde e nevoie de tot felul de ustensile mari. Sau magia close-up unde trebuie sa fii foarte aproape de public, aici se folosesc trucurile cu pachete de carti.
Johannes a realizat numere de iluzionism aflate la limita imposibilului.  A mers pe apă, a evadat dintr-un sicriu îngropat în pământ, a fost călcat de un compactor de 15 tone, de fiecare data reusind sa isi impresioneze publicul spectator.

Intr-o emisiune recenta de televiziune, Johannes a facut-o pe Miss Romania sa leviteze. Delia, cunoscuta solista leviteaza în timp ce cânta tot cu ajutorul magicianului Johannes in show-ul sau ” Psihedelia ” .

Abracadabra !!!

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Johannes, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.