DANSURI POPULARE

DANSURI POLULARE
ROMANESTI

Solicită ofertă

DANSURI POPULARE

Românești tradiționale, bănățene, oltenești, moldovenești…

Programul de dansuri populare românești executat de dansatori profesioniști include coregrafii și momente interactive în care invitații sunt luați la joc de către dansatori la hore, sârbe, dansuri oltenești, moldovenești, bănățene chiar și o brașoveancă.

Dansurile populare sunt realizate de minim 4 dansatori până la  maxim 12 dansatori sau la cererea clientului chiar și un asamblu.

Coregrafiile pot fi din orice zona etnografică a țării, iar pentru fiecare dans se schimbă costumul, avem costume autentice pentru fiecare zona.

Folclorul Românesc 

Considerat o comoară a neamului ce se cultivă din generaţie în generaţie, exprimând specificul fiecărei regiuni în parte.Bogăţia mişcărilor se regăsește în toate dansurile tradiţionale româneşti: de la dansuri cu mişcări line şi simple, la cele cu ritm alert, ce necesită agerime şi virtuozitate. Cele mai frecvente dansuri populare sunt: Hora, Alunelul, Brașoveancă, Brâul, Sârbă, Ciuleandra, Călușul.

Durata recital

În funcție de serviciile contractate durata recitalului poate varia între 15 și 50 minute, iar la cerere se pot crea momente speciale iar durata poate varia.

Formula scenica

În funcție de eveniment poate varia între 2 peroane și întregul ansamblu (aprox. 30 dansatori) și poate include stiluri tradiționale precum călușari, perinița,  hore, sârbe, bătută, geamparale și multe alte.

Disponibilitate dansuri populare romanesti pentru evenimente precum:

  • nunti
  • petrecere corporate
  • petreceri private
  • baluri
  • evenimente speciale
  • zilele oraselor
  • prezentari /lansari
  • festivaluri
  • targuri si expozitii

Alege dansuri populare pentru evenimentul tău!

Contactează-ne pentru a afla pretul perceput de artist!

Galerie foto Dansuri Populare Romanesti

Testimoniale

15.000+ clienti fericiti

Apeleaza impresar dansuri populare romanesti

Vei afla onorariul artistului, personalizat pentru evenimentului tau.

Agentia Epika de Impresariere Artisti

Epika Booking Artist, prestează serviciile: agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzică live, entertainment show, spectacol / show dans, animație cu publicul, entertainment cu publicul, latino party.

Oferim și servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formație sau band, muzică live sau entertaineri.

Pentru dansuri populare românești, în funcție de eveniment și de disponibilitatea acestuia, oferim prețul corect (onorariu artist).

AGENTIA EPIKA DE IMPRESARIERE ARTISTI

Rezerva trupa de dansuri populare!

Contacteaza-ne pentru a stabili detalii privind participarea trupei sau asamblul popular in cadrul evenimentului tau. Consultanta o oferim gratuit!