GEORGE VINTILA

GEORGE VINTILA

GEORGE VINTILA

George Vintila – un nume devenit cunoscut pentru cei ce iubesc radioul inca din 1993, cand si-a inceput cariera la PRO FM. Vocea sa este una dintre cele mai bune voci de radio. El este unul din artizanii proiectului “Generatia Pro” care aduna 20-25 de mii de oameni la concertele organizate in anii ’90.

George Vintila iubeste muntele, sporturile montane si masinile. Este pilot de raliuri si a castigat cateva trofee. Se declara ecologist convins. Iubeste natura si spune ca oricand sprijina actiunile de protejare a mediului.

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu George Vintila, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE