CATALIN MARUTA

CATALIN MARUTA

CATALIN MARUTA – prezentator showman

Catalin Maruta, in cei 15 ani de cariera in televiziune, a demonstrat calitatile sale de showman insa si atributele care il definesc: o persoana cu umor, energica, ce apreciaza autenticitatea si valorile de baza ale celor din jur. Este casatorit cu cantareata de muzica pop Andra si este prezentator la postul Pro TV. Continua cu succes ca prezentator la emisiunea “La Maruta”, initial denumita “Happy Hour”. S-a lansat ca prezentator TV cu emisiunea matinala “Tonomatul de pe 2” de la TVR2.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, actori pentru prezentare:

 • show / spectacol eveniment privat sau public
 • petrecere privata
 • petrecere corporate
 • nunta
 • petrecere open air
 • petrecere club
 • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Catalin Maruta, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, prezentare eveniment, maestru de ceremonii.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

  Sunt interesat de un artist din categoria *

  Artist preferat

  Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  X
  CONTACTEAZĂ-NE