CARLA'S DREAMS

CARLA’S DREAMS

CARLA’S DREAMS – formatie pop rock dance hip hop

Carla’s Dreams este un proiect muzical ce a luat fiinta in anul 2012 si in care solistul isi ascunde identitatea avand fata mascata si purtand ochelari de soare si hanorac cu gluga. Componentii trupei spun despre mastile lor ca sunt o forma de a isi proteja vietile private.

Carla’s Dreams a lansat primul album in Romania, al treilea din cariera, in anul 2016, “NGOC” ce a continut piese precum “Te Rog”, “Sub pielea mea”, “P.O.H.U.I.” si “Cum ne noi”. La album au colaborat Loredana, Delia, Inna si Antonia.

In anul 2018, Carla’s Dreams ajunge sa cante la Festivalul “Cerbul de Aur” si demareaza proiectul “Nocturn”. Acesta consta in piese si acte cu scene ce constituie o poveste cu videoclipuri cu legaturi intre ele, toate filmate in timpul noptii.

Canalul de YouTube al celor de la Carla’s Dreams este al doilea in Romania, la categoria artisti, dupa cel al cantaretei Inna.

Carla’s Dreams se bucura de un succes imens iar piesele lor devin foarte repede hituri.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Carla’s Dreams, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.

ESTI INTERESAT?
Completează formularul de mai jos și răspundem în cel mai scurt timp solicitării tale. Mulțumim!

Sunt interesat de un artist din categoria *

Artist preferat

Doresc sa fiu contactat de catre un reprezentant al Epika Booking Artist pentru detalii *

Nume *

Telefon *

Email *

X
CONTACTEAZĂ-NE