AUGUSTIN MAGICIANUL

AUGUSTIN MAGICIANUL

AUGUSTIN MAGICIANUL

AUGUSTIN MAGICIANUL

Augustin Magicianul creaza spectacole originale de iluzionism modern, adaptate pentru diverse tipuri de evenimente, de la cele de familie pana la cele corporate.
Dupa ani in care s-a perfectionat in arta iluzionismului, a inceput sa organizeze singurul workshop din Romania de dezvoltare personala si profesionala care are ca tema “Antrenarea atentiei prin iluzionism”.

In 2009, a fost primul iluzionist care a lansat un set de 3 DVD-uri cu trucuri explicate in limba romana pentru publicul larg. Astazi colectia s-a marit cu DVD-uri care contin trucuri explicate pentru oamenii de business, speakeri motivationali si oameni de vanzari.

Despre Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, entertaineri, magicieni, iluzionisti, mentalisti pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Augustin Magicianul artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, magie, iluzionism, mentalism.