ANDRA -CÂNTĂREAȚĂ MUZICĂ POP DANCE

ANDRA- CÂNTĂREAȚĂ MUZICĂ POP, DANCE

Solicită ofertă

ANDRA -CÂNTĂREAȚĂ MUZICĂ POP DANCE

pop, dance, muzică populară

Andra este de neoprit, fiecare piesa este un adevarat succes. Piesa „K la Meteo” realizată în colaborare cu What’s up a fost nominalizata la categoria „Best Romanian Act”, in cadrul MTV Europe Music Awards.  Andra a lansat următoarele hituri în 2013: „Inevitabil va fi bine” si „Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga.

Andra a lansat 12 albume, single-uri  de un real succes atât în țară cât și în străinătate in colaborare cu diverși artiști, exemplu Enrique Iglesis pentru hitul latino “ Nos fuimos lejos “.

Cu ocazia Centenarului, artista aduce romanilor un spectacol eveniment la Sala Palatului, un omagiu adus muzicii populare.  Concertul este intitulat „TRADIȚIONAL”,  Andra interpretând piese iubite din folclorul românesc, culese din diferite regiuni ale țării. La  Sala Palatului se întoarce cu un adevarat spectacol:  “AIEVEA” .

Ca om de televiziune face parte din juriu în mari producții ale canalului de televiziune PRO TV: “Românii au talent“,  “Vocea României“ “Vocea Kids”.

Durata recital

45-  50 minute

Formula scenica

In functie de eveniment numarul persoanelor din band poate varia. 

Andra are disponibilitate pentru evenimente precum:

  • nunti
  • petrecere corporate
  • petreceri private
  • baluri
  • evenimente speciale
  • zilele oraselor
  • prezentari /lansari
  • festivaluri
  • targuri si expozitii

Alege Andra pentru evenimentul tău!

Contactează-ne pentru a afla pretul perceput de artist!

Galerie foto Andra

Galerie video Andra

Testimoniale

10000+ clienti fericiti

Contacteaza impresar Andra la telefon

Vei afla onorariul artistului, personalizat pentru evenimentului tau.

Agentia Epika – impresar Andra

Epika Booking Artist presteaza serviciile: agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show, spectacol / show dans, animatie cu publicul, entertainment cu publicul, latino party.

Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru artist Andra, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artistului.

Artisti pentru evenimente

Rezerva artistul Wilmark!

Contacteaza impresar Andra pentru a stabili detalii privind participarea artistului in cadrul evenimentului tau. Consultanta o oferim gratuit!