ANDRA

ANDRA - cantareata muzica pop

ANDRA

ANDRA – cantareata muzica pop

Andra a inceput cariera muzicală la vârsta de 7 ani, la concursul „Tip Top Minitop”

Din 2013 Andra este de neoprit, fiecare piesa este un adevarat succes. Piesa „K la Meteo” realizată în colaborare cu What’s up a fost nominalizata la categoria „Best Romanian Act”, in cadrul MTV Europe Music Awards.  Andra a lansat următoarele hituri în 2013: „Inevitabil va fi bine” si „Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga.

In anii ce au urmat Andra a colaborat cu diverși artiști romani:  Vunk „Numai la doi”,  Liviu Teodorescu „Așa e dragostea”,  Shift „Avioane de hârtie”,  Proconsul și Stefan Banica Jr  „Aici cu mine”,  ”Falava”,   „Nebuni în noapte”.  De asemenea a interpretat binecunoscutele piese „Iubirea schimbă tot”, „Niciodată să nu spui niciodată” și megahit-ul „Without You” alături de David Bisbal. 

Andra a lansat 12 albume, single-uri  de un real succes atât în țară cât și în străinătate.

Andra in 2018 a avut una din cele mai spectaculoase colaborari muzicale. A colaborat cu un artist latino de talie internațională, nimeni altul decat Enrique Iglesias. Hitul “ Nos fuimos lejos “ este o piesa latino. 

Tot in 2018, cu ocazia Centenarului, artista aduce romanilor un spectacol eveniment la Sala Palatului, un omagiu adus muzicii populare.  Concertul este intitulat „TRADIȚIONAL”,  Andra interpretând piese iubite din folclorul românesc, culese din diferite regiuni ale țării.

La  Sala Palatului se întoarce cu un adevarat spectacol:  “AIEVEA” .

Ca om de televiziune face parte din juriu în mari producții ale canalului de televiziune PRO TV: “Romanii au talent“,  “Vocea Romaniei“ “Vocea Kids”.

Epika Booking Artist

Ca organizator de evenimente (event planner), Epika Booking Artist reuseste sa adune cei mai importanti artisti, trupe de muzica, cover formatii (band cover), entertaineri pentru:

  • show / spectacol eveniment privat sau public
  • concert live
  • festival muzica
  • petrecere privata
  • petrecere corporate
  • nunta
  • petrecere open air
  • petrecere club
  • balul bobocilor

Pentru fiecare artist in parte, in functie de eveniment si de disponibilitatea acestuia, oferim pretul corect (onorariu artist). Nu percepem comision pentru intermediere artist. Oferim si servicii de manager spectacol, concert (event consultant) pentru orice artist, formatie (band) muzica live sau entertainer.

Pentru pret / tarif / onorariu Andra, artist booking, impresariat si orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0723.740.868 sau prin formularul de contact.

Epika Booking Artist – agent artist, impresar artist, artist booking, artist eveniment, trupa muzica live, entertainment show.